Casa Benna

Casa Benna

LOC. CASA BENNA,3
29014 - CASTELL'ARQUATO (PC)
Italie

Fax : 0039523803356
Site : http://casabenna.com



Contacter par email


DESCRIPTION

CASA BENNA is a family-run farm of 10 hectars vineyards located on the hills close to the medioeval village of Castell'Arquato (PC) in the Emilia region.
Most grapes are barbera and bonarda , mixed togeter to create the Gutturnio, a DOC red wine from more than 40 years.
Less than 70 quintals of grapes per hectar produce red wines of good intensity all vintages.

SITUER

Palmarès vins 2018

Aucun vin sélectionné.

Palmarès antérieurs

Casa Benna - Gutturnio Classico Riserva
Casa Benna - Gutturnio...
Colli Piacentini 2012
medaille medaille
"Magnifique robe sombre violacée. Nez riche et capiteux,..."
Rouge - Dégusté le 11/2015
Casa Benna - Gutturnio Classico Riserva
Casa Benna - Gutturnio...
Colli Piacentini 2011
medaille
"Joli nez, puissant. A l’aération belle évolution avec..."
Rouge - Dégusté le 11/2014
Casa Benna - Gutturnio Classico Riserva
Casa Benna - Gutturnio...
Colli Piacentini 2010
medaille medaille coeur
"Humez les fruits à l’eau de vie et le cacao intense...."
Rouge - Dégusté le 11/2013
mets

Accords mets et vins

Ou


Sondage

Sondage

Ou achetez-vous généralement votre vin ?





Résultats

Suivez-nous

Facebook Twitter RSS