Accueil
>
Annuaire
>
Vigneron producteur
> Monte Da Comenda Agroturismo, Lda

Monte Da Comenda Agroturismo, Lda

Monte Da Comenda Agroturismo, Lda

MONTE DA COMENDA GRANDE - CX. 148
7040-201 - ARRAIOLOS
Portugal

Fax : 00351266470510
Site : http://comendagrande.com



Contacter par email


DESCRIPTION

Comenda is a name derived from an ancient title of honor bestowed upon ecclesiastic authorities and those knights who had proven themselves worthy through their actions. It is in this noble tradition that we present to you this distinctly flavored selection from the Alentejo region of Portugal.
Comenda Grande is a property of remote origins rich in tradition and history. With a total area of over 750 hectares, a small piece is dedicated to the cultivation of grapes. It is this southern facing, sun soaked knoll of 30 hectares in the Portuguese interior that provides the unique flavor and complexity of these hearty grapes.

SITUER

Palmarès vins 2019

Aucun vin sélectionné.

Palmarès antérieurs

Comenda Grande - Reserva
Comenda Grande - Reserva
Alentejano 2012
medaille medaille coeur
"Magnifique robe noire sombre. Puissant nez sauvage mêlant..."
Rouge - Dégusté le 11/2015
Comenda Grande - 6 Castas
"Nez évolué vers notes boisées et vanillées, le soleil..."
Rouge - Dégusté le 11/2014
Comenda Grande
Comenda Grande
Alentejo 2013
medaille medaille
"C’est sur une envolée de fruits blancs qu’on démarre..."
Blanc - Dégusté le 11/2014
Comenda Grande
Comenda Grande
Alentejo 2013
medaille
"Superbe couleur très engageante, les arômes de jus de..."
Rosé - Dégusté le 11/2014
Comenda Grande
Comenda Grande
Alentejo 2011
medaille medaille coeur
"Robe noire très foncée, de l’encre. Fruits noirs confits..."
Rouge - Dégusté le 10/2013
Comenda Grande
Comenda Grande
Alentejo 2012
medaille medaille
"Diable quelle couleur pleine gaieté! Des parfums de..."
Rosé - Dégusté le 10/2013
Comenda Grande - Reserva
"Senteurs confites, épices et poire au vin. Bouche..."
Rouge - Dégusté le 10/2013
mets

Accords mets et vins

Ou


Sondage

Sondage

Ou achetez-vous généralement votre vin ?





Résultats

Suivez-nous

Facebook Twitter RSS